Η εταιρία

>

Η εταιρία

Εμείς

MKASSIST - Kaloumenos Funeral And Repatriation Services

Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι μια οδυνηρή στιγμή, πολλώ δε μάλλον για την οικογένεια του εκλιπόντος όταν ο θάνατος επέρχεται χιλιόμετρα μακριά. Πέραν του πόνου και της θλίψης, προστίθενται η απόσταση, οι αμφιβολίες για τη σωστή φροντίδα του λειψάνου, η άγνοια των τοπικών διαδικασιών, τα γλωσσικά εμπόδια και πλήθος άλλων παραμέτρων.

Η MKASSIST – KALOUMENOS FUNERAL AND REPATRIATION SERVICES ειδικεύεται στον επαναπατρισμό σορών παγκοσμίως, φροντίζοντας όλες τις αναγκαίες διεργασίες.

Διαθέτουμε ένα εθνικό δίκτυο συνεργατών ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και σε όλα τα ελληνικά νησιά. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Ελέγχουμε προσωπικά όλες τις διαδικασίες, εξασφαλίζοντας ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

0 +
Χρόνια Εμπειρίας
Βοήθεια

αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο. Ωστόσο ένας τραυματισμός, μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο ατυχές γεγονός μπορεί να μετατρέψει τις διακοπές σε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η MKASSIST – KALOUMENOS FUNERAL AND REPATRIATION SERVICES έχει ειδικευτεί στην παροχή ιατρικής και τεχνικής βοήθειας σε τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας.

H MKASSIST – KALOUMENOS FUNERAL AND REPATRIATION SERVICES εδρεύει στην Αθήνα. Παρέχουμε τις υπηρεσίες κηδειών σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και όλων των νησιών.

Συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία κηδειών στην Κύπρο, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη εξυπηρέτηση στον νησί της Κύπρου.

Έχουμε κατά τόπους συνεργάτες με γραφεία κηδειών σε όλη την Ελλάδα ακόμα και στις πιο απομονωμένες περιοχές.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβουμε κάθε περίπτωση με ταχύτητα, απόλυτη ακρίβεια, αξιοπιστία και σεβασμό για τον θανόντα αλλά και συμπόνια για την οικογένεια.

Businessman holding the world in his hands
Ακρίβεια
Ταχύτητα
Αξιοπιστία
κέντρο συναγερμού

Το κέντρο συναγερμού μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι επανδρωμένο με έμπειρο προσωπικό που μιλάει ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ολλανδικά και αραβικά

ασφαλιστικές εταιρείες

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στο κόσμο και πολλές πρεσβείες στην Ελλάδα εμπιστεύονται τον επαγγελματισμό και την εμπειρία μας

πιστοποίηση IATA

Έχουμε πιστοποίηση IATA και είμαστε μέλη σημαντικών διεθνών συνεταιρισμών του κλάδου, όπως η NAFD, I.F.T.A. - F.I.A.T, American Αssociations κ.α.

Σας εξυπηρετούμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας άμεσα